Breinexpert Mark Tigchelaar geeft inspirerende workshop bij de Maatschappelijke Alliantie

Breinexpert Mark Tigchelaar geeft inspirerende workshop bij de Maatschappelijke Alliantie

Samen met de NIBC Bank en de NGO boulevard leerden wij van Mark Tigchelaar hoe ons brein werkt en hoe we onze prestaties kunnen verbeteren in onze dagelijkse werkzaamheden. 

Op donderdag 23 februari heeft de Maatschappelijke Alliantie voor het eerst een interactieve workshop georganiseerd, om samen met de NIBC bank en de bewoners van de NGO boulevard te leren hoe we onze hersenen het efficiëntst kunnen gebruiken tijdens het werken. Breinexpert Mark Tigchelaar gaf een workshop vanuit UseClark (http://useclark.com/nl). Mark Tigchelaar heeft vier boeken geschreven over de methode waarvoor hij tijdens zijn studie de basis legde. Voor iedereen is het mogelijk om grote hoeveelheden complexe informatie sneller en beter te verwerken.

"Inmiddels hebben wij meer dan 100.000 mensen trainingen bij ons gevolgd om meer uit hun hersenen te halen. De UseClark methode is gebaseerd op 8 breinprincipes. Deze principes geven handvaten om informatie efficiënter op te nemen, te verwerken en onthouden. Door deze toe te passen heb ik meer rust en plezier in mijn werk gekregen en ben ik productiever geworden. Onze missie is om dit voor iedereen mogelijk te maken! Wij leren je Slimmer Lezen, Concentratietechnieken, Geheugentraining en Praktisch Mindmappen."

Mocht je er niet bij zijn geweest, of wil je nog meer leren – meld je aan voor de webinar die zij vanwege het 12,5 jarig jubileum organiseren: http://www.useclark.com/nl/webinar

In het webinar ontdek je onder anderen:

  • Welke 6 concentratie lekken er zijn (en hoe je deze kunt dichten);
  • Wat MTS is en hoe dit kunt gebruiken om je beter af te sluiten van afleiding;
  • Hoe je ‘beslagen ten ijs’ komt op vergaderingen;
  • De 3 belangrijkste principes uit de neuropsychologie, waardoor je hersenen veel sneller werken;
  • Een simpele techniek om je geheugen te boosten;
  • Wat het OHIO principe is en hoe je daardoor je productiviteit met 120% kunt verhogen;
  • Hoe je veel sneller digitale teksten kunt lezen (en onthouden).

De avond werd met veel enthousiasme bijgewoond en ontvangen door de bewoners van de NGO-boulevard en de NIBC bank. In de toekomst hoopt de Maatschappelijke Alliantie nog meer organisaties te inspireren en met elkaar te mogen verbinden via thema avonden. We staan open voor nieuwe ideeën en thema’s. Daarvoor kunt u contact opnemen met Sybrich Zwiers via s.zwiers@maatschappelijkealliantie.org

U bent hier