De jeugd heeft de toekomst!

De jeugd heeft de toekomst!

In Nederland doen dit jaar voor het eerst 10.000 jongeren mee aan een speciaal jongerenprogramma 'Young Impact'. In dit programma gaan tientallen jongerentrainers langs op scholen door heel Nederland om jongeren te activeren voor iets dat zij belangrijk vinden. De Maatschappelijke Alliantie is partner van Young Impact door bedrijven en fondsen te betrekken bij dit unieke initiatief. 

Rapper Ronnie Flex, Streetlab en Teske de Scheper en Rutger Vink werken op 30 mei mee aan het evenement Young Impact Celebration in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook model Loiza Lamers, voetballer Nathan Rutjes en presentatrice Dolores Leeuwin leveren een bijdrage. Dit maakte de jongerenbeweging Young Impact woensdag bekend. Dinsdag 30 mei komen 10.000 jongeren bijeen in de Ziggo Dome. 

Ze zijn onderdeel van Young Impact, een beweging van jongeren die hun talent inzetten voor een betere wereld. Ook prinses Laurentien zal aanwezig zijn. "Iedereen wint als we de stem van jongeren serieus nemen'', zegt Laurentien. Dj Sam Feldt verzorgt de afsluiting van het evenement. 

"Ik weet dat je met kleine stappen heel ver kunt komen. Ik zie veel inspirerende acties voorbij komen; wij jongeren kunnen echt het verschil maken. Daarom doe ik graag mee aan Young Impact'', zegt de dj. 

Young Impact is geïnspireerd op WEday in Amerika, Canada en Engeland. In Nederland doen dit jaar voor het eerst 10.000 jongeren mee aan een speciaal jongerenprogramma.

Kijk voor meer informatie over dit initiatief op: www.youngimpact.nl

U bent hier