De Werkclub helpt nieuwe Nederlanders duurzaam aan het werk

De Werkclub helpt nieuwe Nederlanders duurzaam aan het werk

De nieuwe partner van de Alliantie, helpt nieuwe Nederlanders duurzaam aan het werk en bevordert integratie, besparingen van gemeente op uitkeringskosten en een structurele oplossing voor het toenemende personeelstekort. 

De Werkclub: van startbaan naar hartbaan
De Werkclub helpt nieuwe Nederlanders duurzaam aan het werk. Alleen met een duurzame plaatsing wordt integratie bevorderd, besparen gemeenten op uitkeringskosten en biedt de Werkclub een structurele oplossing voor het toenemende personeelstekort.

Hoe plaatst de Werkclub vergunninghouders duurzaam op de arbeidsmarkt?
De Werkclub biedt een intensief begeleidingstraject. Voordat members (vergunninghouders) starten bij hun eerste baan, hebben zij een intensief trainingstraject gevolgd in hard- en softskills, werknemersvaardigheden, Nederlandse omgangsnormen en communicatie op de werkvloer. Daarna bieden we tot 5 jaar aanvullende begeleiding om de member naar zijn hartbaan te begeleiden. Zo realiseren we een duurzame match.

De Werkclub aanpak in het kort:

  • De aanpak is ontwikkeld met expertise vanuit sociale diensten.
  • De Werkclub is een praktische partner met een methode voor duurzaam succes.
  • Duidelijk en gedetailleerd proces dat er al bijna een decennium in slaagt om moeilijk plaatsbare groepen duurzaam uit de bijstand te helpen.
  • Deze expertise vanuit zusterorganisaties, de Buzinezzclub en Taalclub, beschikt over onafhankelijk keurmerk 'Blik op werk' voor bewezen kwaliteit om duurzame arbeidsparticipatie en inburgering te bevorderen.

Meer informatie over de Werkclub vind je op: www.werkclub.nl.

U bent hier