Jan Peter Balkenende ontvangt eerste exemplaar van Familievermogen 2018 bij boekpresentatie Providence Capital

Jan Peter Balkenende ontvangt eerste exemplaar van Familievermogen 2018 bij boekpresentatie Providence Capital

Op maandag 5 februari heeft Jan Peter Balkenende als bestuursvoorzitter van de Maatschappelijke Alliantie het eerste exemplaar van het boek Familievermogen in ontvangst genomen.

Tijdens de boekpresentatie, georganiseerd door Providence Capital, is het eerste exemplaar uitgereikt aan Jan Peter Balkenende tijdens een drukbezochte avond met meer dan 150 aanwezigen.

De eregast van de avond was couturier Mart Visser die zijn haute couture, schilderijen en beelden presenteerden o.a. door middel van een moving catwalk. Zijn kunst is geïnspireerd door de expressies van het menselijk gelaat. Een groot deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan stichting Don, dat zich inzet tegen diabetes type I.

De gastheer van het evenement, Reyer Hulstein, interviewde op de avond zelf enkele auteurs van het boek. Zo sprak Steven van Eijck over het thema jeugd en fiscaliteit.  Verder kwamen onder andere Marnix van Rij, Maartje van Casteren, Wouter Wijand en Pieter de Keijzer aan het woord over hun bijdrage aan het boek.

Het hoogtepunt van de avond was de presentatie van de herziene druk van Familievermogen. Als bestuursvoorzitter van de Maatschappelijke Alliantie nam Jan Peter Balkenende het eerste exemplaar in ontvangst. In zijn bedankwoord vertelde Balkenende meer over de werkwijze van de Maatschappelijke Alliantie waar het belang van constructieve samenwerking tussen de publieke en private sector centraal staat. Ook ging hij kort in op het belang om als fonds of onderneming bij te dragen aan een duurzame maatschappij, de Sustainable Development Goals noemde hij daarbij als een leidraad. 

De digitale publicatie van Familievermogen vindt u hier.

U bent hier