NAP Symposium: Inzicht in Veerkracht

NAP Symposium: Inzicht in Veerkracht

Save the Date
Op 7 februari van 14.00 –17.00 uur organiseren de Tilburg University, Maatschappelijke Alliantie en NAP het symposium Inzicht in Veerkracht.
Het inhoudelijke gedeelte van dit symposium staat in het teken van projecten binnen het Impactprogramma van de Tilburg University. Hierin werken wetenschappers samen met maatschappelijke partners en overheidsinstanties aan het bevorderen van een veerkrachtige samenleving door innovatief gebruik te maken van data. In het tweede gedeelte wordt de NAP Thesis Award 2018 uitgereikt aan de student met de beste scriptie op het gebied van filantropie.
 
Impactprogramma
Door bijzondere samenwerkingsverbanden te ontwikkelen, verwerft de Tilburg University nieuwe inzichten en oplossingen voor de uitdagingen van individu en samenleving in de 21e eeuw. Tilburg University sluit aan bij vragen van de samenleving door krachten te bundelen voor het verbeteren van veerkracht, zorg en welzijn van individu en samenleving. Daarvoor wordt expertise uit de sociale, economische, juridische en culturele wetenschappen ingezet. De drie essentiële en kansrijke thema’s in het Impactprogramma omvatten Empowering the Resilient Society, Enhancing Health and Wellbeing, en Creating Value from Data. 
 
Programma (o.a.)
• Welkom door collegevoorzitter Koen Becking
• Introductie IMPACT Programma Tilburg University
• Case 1: CentERdata met het project Sterk Huis - Dr. Patricia Prufer en Lian Smit
• Case 2: De ketenaanpak overgewicht bij kinderen in ’s-Hertogenbosch: een integrale aanpak met zorg op maat - Drs. Sanne de Laat
• Case 3: Academische pre-bachelor

voor vluchtelingen: de kortste weg naar duurzame participatie voor jonge vluchtelingen - Patty van Bielder 
• NAP Thesis Award -
Uitreiking door Prof. dr. Sylvester Eijffinger, President Tilburg University Society   

  

De winnaar van de NAP Thesis Award ontvangt een geldprijs van €1000,- aangeboden door stichting Network Young Philanthropic Professionals
Daarnaast krijgt de winnaar de kans op een inhousedag en een interview in de Dikke Blauwe.
 
Wilt u er ook bij zijn? Registreer u hier voor dit mooie symposium.
 
 
 
 
Details en contact
Tilburg University (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg
070-406 13 06

U bent hier