New Mobility Foundation en Maatschappelijke Alliantie dragen in kind bij aan Papageno Benefietgala

New Mobility Foundation en Maatschappelijke Alliantie dragen in kind bij aan Papageno Benefietgala

Het benefietgala ‘Accompagnata 2018’ vond plaats op woensdag 10 april in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Er waren optredens van onder andere het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van Jaap van Zweden, het Holland Concertkoor, Paul de Leeuw samen met het Papageno koor en Guus Meeuwis. 

De New Mobility Foundation heeft samen met de RAI Vereniging de RAI Klassieker Rit als veilingitem aangeboden. Het gaat om een jubileumrit op zaterdag 9 juni in het kader van het 125 jarig bestaan van de RAI Vereging. De eregasten die het hoogst hebben geboden gaan een dag op pad in een klassiek en bijzonder voertuig. Een ander veilingitem was een persoonlijke ontmoeting met New Mobility Foundation en Maatschappelijke Alliantie voorzitter Jan Peter Balkenende. In totaal is er voor een bedrag van 750.000 euro geveild voor Stichting Papageno. De opbrengst zal besteed worden aan muziektherapie, vroegdiagnostiek en het Papageno Huis.

Stichting Papageno is een organisatie die zich met allerlei initiatieven en activiteiten richt op de ontwikkeling van kinderen en jongeren met autisme. Muziektherapie en opvang/ondersteuning in het Papageno Huis zijn haar kernactiviteiten.

Meer informatie over Stichting Papageno vindt u op https://www.papageno.nl/

U bent hier