Officiële lancering van Social Finance NL

Officiële lancering van Social Finance NL

Vandaag is Social Finance NL officieel gelanceerd. Het team van Social Finance NL, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag!

Na maanden van inzet is het vandaag dan eindelijk zover, Social Finance NL is nu officieel gelanceerd. Het team van Social Finance NL, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag!

Social finance NL is een initiatief dat overheden, sociaal ondernemers en (impact)investeerders bijeenkomen om maatschappelijke vraagstukken resultaatgericht op te lossen op een duurzame, effectieve manier. Voorbeelden van een dergelijke aanpak zijn resultaatgericht financieren en in het bijzonder Social Impact Bonds. Deze methodieken zetten zij in voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, of voor het opschalen van impact.

De Alliantie is betrokken bij de oprichting van Social Finance NL en heeft zodoende strategisch meegedacht. We kijken uit naar een verdere fijne en resultaatgerichte samenwerking! Voor meer informatie over Social Finance NL, klik dan hier https://socfin.nl/.

U bent hier