SDG Impact Summit - 2 jaar SDGs

SDG Impact Summit - 2 jaar SDGs

Op 25 september 2017 is het twee jaar geleden dat de lidstaten van de VN de SDGs aannamen. Hoe ver zijn we gekomen? Welke uitdagingen en kansen liggen er nog en hoe gaan we die samen oppakken?

Op 25 september is het twee jaar geleden dat de 193 lidstaten van de Verenigde Naties de Sustainable Development Goals (SDGs) afspraken. Sindsdien is er in Nederland een brede en diverse beweging ontstaan van organisaties die bijdragen aan die doelen, zowel in Nederland als daarbuiten. Op de SDG Impact Summit komen ruim 400 vertegenwoordigers van bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen, (lokale) overheden, young professionals en Kamerleden bijeen om af te spreken wat we het komende jaar samen nog meer gaan doen om de SDGs te bereiken. We hopen nieuwe initiatieven te lanceren: de SDG Roadmap die we samen af gaan spreken, het SDG fonds ‘Symfonie’, het initiatief ‘Adopteer een SDG’ gericht op Kamerleden en het ‘SDG House’ in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Sprekers en gasten die reeds hebben bevestigd: Jan Peter Balkenende (DSGC), Marjolein Demmers (De Groene Zaak), Bart Romijn (Partos), Ilse Smit (P!NK), Thomas Friedhof (JoVD), en Hans de Boer (VNO-NCW, onder voorbehoud). Dagvoorzitter: Anne-Marie Rakhorst (duurzaamheid.nl).

Dit evenement bijwonen? Registreer je voor 14 augustus via het secretariaat van de Maatschappelijke Alliantie.
Wees er snel bij, want vol=vol. Voertaal is Nederlands. 

 Doe mee op 25 september om jouw doelen te bereiken!

U bent hier