Monique Maarsen

Monique Maarsen

Sinds 2001 is Monique Maarsen in dienst bij het familiebedrijf Maarsen Groep. De eerste jaren in de functie van commercieel directeur en sinds 2005 is zij algemeen directeur. Maarsen Groep is een vastgoedinvesteringsmaatschappij die zich richt op het toevoegen van waarde aan onroerende zaken, door (her)ontwikkeling en een actieve relatie met huurders. Dit geldt voor kantoren, bedrijfsruimte, winkels, woningen en gebiedsontwikkelingen in heel Nederland (focus Randstad). Als langetermijnontwikkelaar is Maarsen Groep een betrouwbare partner met een sterke commitment. Het familiebedrijf Maarsen Groep is opgericht in 1946.

Monique Maarsen is na haar studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen aan de slag gegaan als international consultant bij Nestlé International. Na een aantal jaren is zij overgestapt naar DTZ Zadelhoff (Londen en Amsterdam) om de functie van investment broker te vervullen.

Naast haar werkzaamheden voor Maarsen Groep bekleedt Monique Maarsen diverse nevenfuncties. In 2013 is zij toegetreden tot de raad van toezicht van stichting KiKa; eerst als secretaris en sinds 2016 als voorzitter. Sinds 2015 is Monique lid van de raad van commissarissen van EY Nederland en sinds 2016 van de RvC van SADC (Schiphol Area Development Company). Daarnaast neemt zij sinds 2013 zitting in het bestuur van de Vereniging Rotterdam Central District.

Algemeen Directeur Maarsen Groep

U bent hier