Mobiliteitsgeluk!

30-03-2021

Vanochtend kwamen publieke en private partijen online én offline samen in het Louwman Museum om met frisse kennis en ervaring bij te dragen aan het relevante thema: mobiliteit voor ouderen. Onze bestuursvoorzitter Jan Peter Balkenende en CEO van de Louwman Group John Heller opende deze ochtend met hun verrijkende visie.

Hierna leverde het publiek in deelsessies input op het plan gepresenteerd door Corina Gielbert directeur Stichting Nationaal Ouderenfonds. Het samenbrengen van behoefte & aanbod, ontsluiten van kennis & informatie en het realiseren van gedragsverandering zijn leidend.
Hoe kunnen we gezamenlijk werken aan concrete doelen om het mobiliteitsgeluk te vergroten?

Via stellingen discussieerden de panelleden, vertegenwoordigers van Transdev, Gemeente Almere en ANWB en het publiek met o.a. NS Stations, Mobiliteitsfabriek, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, New Mobility Foundation, Welzorg Nederland BV (onderdeel Louwman Group), Rijkswaterstaat verder over zaken als; wie verantwoordelijk is voor vervoer en of aanbod regulier of lokaal geregeld moet zijn?

Dank aan Frouke Kramer, als energieke moderator, Diederik Hoogenkamp en team voor de technische organisatie en Rooske Eerden voor haar visueel verslag.

Meer nieuws