Rapport Sociale Huisvesting

30-03-2021

9 juni 2020 – Voor het thema sociale huisvesting heeft Deloitte onderzoek gedaan naar effectieve en schaalbare best practices om samen met overheid, bedrijfsleven en fondsen dak-en thuisloosheid aan te pakken. Dankzij Deloitte is dit mooie rapport tot stand gekomen. De verschillende best practices zijn onderzocht op hun belemmeringen, succesfactoren en (op)schaalbaarheid.

Voor het thema sociale huisvesting heeft Deloitte onderzoek gedaan naar effectieve en schaalbare best practices om samen met overheid, bedrijfsleven en fondsen dak- en thuisloosheid aan te pakken. Dankzij Deloitte is dit mooie rapport tot stand gekomen. De verschillende best practices zijn onderzocht op hun belemmeringen, succesfactoren en (op)schaalbaarheid.

Op aanbeveling van dit rapport organiseert de MA binnenkort een sessie waarin het creëren van een sluitende business case centraal staat. Wilt u meer weten en/of op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem contact met ons op.

Lees hier het gehele rapport.

Meer nieuws

Dicht de Kloof!

Dicht de Kloof!

Voor de leefbaarheid en veiligheid van Nederland moet het nieuwe kabinet werken aan herstel en perspectief van kwetsbare stedelijke gebieden die te maken hebben met hardnekkige sociale problemen en achterstelling. Door samen met bewoners, gemeenten en maatschappelijke...